A love that lasts a lifetime...


Mama worden... Het zet je wereld op z'n kop! Je kleine baby groeit zo snel! Hoe fijn zou het zijn om je baby voor altijd bij je te hebben?
Het kan...


Mamzelle Axelle is ontstaan uit de liefde van een moeder voor haar kind. En de liefde voor mooie, moderne juwelen. 


Bij Mamzelle Axelle vind je moderne, hippe juwelen met dat tikkeltje meer... Een eeuwige link naar jouw dierbaren.


Kies voor een juweel met jouw moedermelk, een lokje haar van je baby (of geliefde huisdier), met as, een beetje droogbloemen (bv. van je huwelijksboeket) of gewoon een mooi, betekenisvol juweel. Elk stuk wordt handgemaakt. De inclusies worden met de grootste zorg verwerkt. Ieder sieraad is uniek.

De juwelen van Mamzelle Axelle zijn tijdloos, uniek, frivool en, belangrijkste van al, voor iedereen.


De collectie zal enkele vaste ontwerpen bevatten, sommige juwelen zullen slechts in beperkte oplage beschikbaar zijn en nieuwe juwelen zullen toegevoegd worden.


Have fun shopping!

Love, Mamzelle Axelle

Concept


De juwelen in de webshop worden stuk voor stuk handgemaakt. Elk sieraad is uniek. Voor elk wat wils!


Sommige juwelen in de webshop zijn écht uniek en zullen er maar enkele stuks beschikbaar zijn. Sommige juwelen uit de collectie blijven beschikbaar, andere zullen beperkt verkrijgbaar zijn en nieuwe collecties worden regelmatig toegevoegd.


Selectie van materialen


Bij Mamzelle Axelle kiezen we voor duurzame, betaalbare materialen. Er wordt gewerkt met roestvrij staal (RVS) en zilver 925.

Handgemaakt, met de grootste zorg


Alle juwelen die verkrijgbaar zijn bij Mamzelle Axelle zijn handgemaakt, zijn uniek. Elke parel, elk bedeltje met jouw gekozen inclusie wordt met oog voor detail gecreëerd, met de grootste zorg behandeld en met de hand gemaakt.


Wat vinden jullie van Mamzelle Axelle?

MOOI & MODERN


“Zo blij met m'n moedermelkjuweel! Eindelijk mooie & moderne juwelen voor een mama die zich nog jong en hip voelt.”


Fleur

ZO FIJN


“Ik was al even op zoek naar een moedermelkjuweel die bij mij paste. Nergens vond ik iets die fijn, modern én tijdloos was... Tot ik Mamzelle Axelle tegenkwam! In love!!”


Sarah

M'N KATJES DICHTBIJ


“Ik ben super tevreden! Leuk om een sieraad te hebben van m'n vier katten. Ik draag ze nu voor altijd dicht bij m'n hart. Een echte aanrader!”


Joke