FAQ

Jullie meest gestelde vragen, hier beantwoord!

Wordt mijn moedermelk zo in het juweel gedaan?


Nee! De moedermelk moet eerste bewerkt worden voor bewaring. Moedermelk die zo in het juweel geplaatst wordt, zou gaan verzuren en verkleuren.

Via een specifiek proces (opwarming) wordt de moedermelk behandeld, omgevormd tot een soort pasta. Dit moet drogen. Daarna tot poeder verwerkt alvorens het in jouw juweel verwerkt wordt.

Hoeveel van mijn gekozen inclusie heb je nodig en hoe verstuurd ik dit best?


Voor alle inclusies vind je de info hiervoor onder het menu "Jouw inclusie bezorgen". Met de hoeveelheid die gevraagd wordt (toch van moedermelk en as) kunnen meerdere juweeltjes gemaakt worden. Stuur nooit je allerlaatste staal op! Halveer liever de hoeveelheid en neem voor alle zekerheid even contact met me op.

Ben ik zeker dat mijn moedermelk gebruikt wordt?


Dit is een kwestie van groot vertrouwen, dit besef ik zeker! Ik zou echter niet met mezelf kunnen leven als ik niet jouw moedermelk zou gaan gebruiken! Een uitpuilende kast met gepreserveerde stalen en een diepvries met telkens 6 maanden aan bewaarde staaltjes moedermelk bewijst dat zeker jouw eigen moedermelk gebruikt wordt voor jou mooiste juweel!

Kan ik nog juwelen bijbestellen?


Ja, absoluut! Elk staaltje moedermelk die verwerkt werd, wordt in grove stukjes voor altijd bij Mamzelle Axelle bewaard. Als je  nog een juweel wilt, kan dat perfect (tot het bewaarde staal op is). Wist je trouwens dat je bij elke bestelling met moedermelk een kortingscode krijgt die je kunt gebruiken bij je volgende bestelling met hetzelfde moedermelk staal (binnen het jaar)?!

Ik heb moedermelk van meerdere kindjes, wat nu?


Je kunt ervoor kiezen om de staaltjes moedermelk voor het opsturen te mengen. Of je kunt elk staal apart laten preserveren en dan per staal een steentje of bedeltje laten maken. Niet zeker wat kan met meerdere stalen in jouw favo juweel? Neem even contact met me op!

Welke levertermijn kan ik verwachten?


Hou rekening met (op dit moment) zo'n 8-16 weken vanaf ontvangst van jouw inclusie. Het preserveren van de moedermelk neemt wat tijd in beslag. Het is erg belangrijk dat elk juweel met de grootste zorg en precisie gemaakt wordt. Dit in combinatie met een groot aantal bestellingen, dat alle stukken handmade zijn en dat ik dit alleen doe, zorgt ervoor dat jullie eventjes geduld dienen uit te oefenen.

Kan ik enkel een juweel met moedermelk laten maken?


Je kunt ook kiezen voor andere inclusies, zoals as, navelstreng, een haarlokje, droogbloemen (die je zelf aanlevert), een stukje stof, zand of aarde of een combinatie van verschillende inclusies.

Hoe weet ik hoever het staat met mijn juweel?


Je kunt best Mamzelle Axelle volgen op Instagram. Daarop vermeld ik welke ordernummers aan de beurt zijn voor preservering van de moedermelk. Daarnaast wordt ook meegegeven aan welke ordernummer gewerkt wordt, wanneer jouw juweel op de werkbank komt! Toch niet duidelijk? Stuur gerust even een mailtje of vul het contact form in!