Mamzelle Axelle Moedermelk juwelen

Hoi! Mijn naam is Charlotte en mijn grootste inspiratiebron is mijn kapoentje Axelle!

Ons verhaal...

Na de geboorte van onze dochter, Axelle, koos ik ervoor om borstvoeding te geven. Tijdens het voeden, scrolde ik (zoals veel mama's waarschijnlijk) op mijn gsm door social media apps & het internet. Af en toe had ik al iets over moedermelk juwelen zien passeren. Het intrigeerde me wel.


Zo besloot ik, na afsluiten van m'n borstvoedingsavontuur van 8 maanden met Axelle, "ik wil zo'n juweeltje!". Ik wilde die 8 maanden, die speciale band tussen mijn dochter en mezelf, op een of andere manier kunnen vastleggen & vereeuwigen. Dus ik ging op zoek...


Ik hou zelf van fijne, subtiele juwelen en vond niet meteen mijn gading in wat ik qua aanbod vond. Wat teleurgesteld staakte ik m'n zoektocht.


Maar het idee van dat speciale juweeltje bleef door m'n hoofd spoken... Ik kon het niet loslaten en besloot me te verdiepen in het maken van moedermelk juwelen.


Meerdere maanden leerde ik bij, verzamelde ik informatie, las ik erover, ik experimenteerde,... In alle stilte.


Het was initieel niet het plan om deze juwelen te gaan maken voor anderen. Maar ik kreeg enorm positieve feedback. En ik vind het ontwikkelen, creëren en maken zo leuk! Het sentiment die aan de juwelen vasthangt, is zo mooi.

Dus ik besloot m'n eigen creaties, m'n eigen collectie moedermelk juwelen aan te bieden!


Gaandeweg werd de collectie uitgebreid met juwelen met haarlokjes en as. Je kunt kiezen voor stainless steel, sterling silver of gold filled. Geboortestenen en initialen kunnen toegevoegd worden. Er is voor elk wat wils!


Ik sta open voor jouw ideeën, stuur me gerust een bericht of een mailtje!


Dit alles kreeg vorm onder de naam van het wondertje die dit allemaal in gang zette:
~ Mamzelle Axelle ~

Contact opnemen?